dijous, 19 de novembre del 2015

UN HOME SE SUÏCIDA DESPRÉS DE MATAR DOS SOLDATS A SARAJEVO

L'autor de l'atac en què van morir ahir a la nit a Sarajevo dos soldats de les forces armades bosnianes s'ha suïcidat després de veure envoltat en una casa per les forces de seguretat, ha informat avui la policia.


Alguns mitjans bosnians indiquen, citant als seus veïns, que Omeragic era un wahhabita -el corrent més rigorista de l'islam- i més tenia problemes amb les drogues.

L'home armat amb un fusell automàtic va matar ahir a la nit al suburbi sarajevita de Rajlovac a dos soldats bosnians, membres de la policia militar, de 26 i 34 anys, serbobosnià i bosnià musulmà, respectivament, i va ferir un altre més després d'obrir foc en un local d'apostes, sense que fins ara es coneguin els motius de l'atac.

En sortir del local, va disparar a un autobús de transport urbà en què tres persones més van resultar ferides de fragments dels vidres trencats, i va fugir del lloc. La policia va envoltar un barri contigu i d'acord amb els mitjans locals les negociacions per al seu lliurament van durar diverses hores abans que se suïcidés.


Després de l'atac als soldats, el primer ministre, Denis Zvizdic, qui va convocar una reunió del Govern i les agències policials, va declarar que es va a augmentar la seguretat al país i que per avui espera informes de la Fiscalia així com els motius i qualificacions de l'acte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada