dijous, 19 de novembre del 2015

EL CERVELL DELS ATEMPATATS, PODRIA SER UN DELS MORTS

Ho afirmen fonts dels serveis secrets belgues, i també el "Washington Post", que diu que li ho han confirmat "dos alts funcionaris europeus" que haurien tingut accés a informació oficiosa






La policia francesa afirma que el presumpte comando jihadista desactivat en la macrooperació policial d'aquest dimecres a Saint-Denis, al nord de París, era a punt d'actuar, amb atemptats preparats contra el districte financer i de negocis de La Défense i l'aeroport Charles de Gaulle, el segon més concorregut del món. Ho ha dit el fiscal de París, François Molins:
"Tot fa pensar que, donat el seu armament, organització estructuradada i determinació, aquest comando era a punt d'actuar."
El balanç de l'operació, que va durar més de set hores, va ser de dos morts, vuit detinguts i cinc policies ferits. Un dels morts era la dona que es immolar activant un cinturó d'explosius, i que podria ser la cosina del qui es creu que va ser l'organitzador dels atemptats de divendres a París, el belga Abdelhamid Abaaoud, i de la qual els mitjans francesos han publicat una possible fotografia.

El desenrunament del pis assaltat encara no s'ha acabat i no es descarta que s'hi puguin trobar més presumptes terroristes morts entre la runa. Segons François Moulins, entre els detinguts no hi hauria els dos homes més buscats per la policia francesa, Abaaoud i Salah Abdeslam, autor material dels atemptats, però encara no se sap si podria ser algun dels morts.

Però segons publica el diari nord-americà Washington Post, ja s'hauria confirmat que un dels morts a Saint-Denis seria Abaauod. Aquests mitjans afirmen que la seva font són "dos alts funcionaris europeus", de països diferents, que haurien aconseguit aquesta informació directament d'autoritats franceses. Altres mitjans afirmen que també fonts dels serveis secrets belgues han confirmat aquesta informació.

França continua en alerta.




Font: http://www.ccma.cat/324/el-cervell-dels-atemptats-abdelhamid-abaaoud-podria-ser-un-dels-morts-de-saint-denis/noticia/2697753/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada