dimarts, 17 de novembre del 2015

LA FILLA DE PAUL WALKER DENUNCIA A PORSCHE

Afirma que si el fabricant de cotxes no hagués escatimat en seguretat s'hagués evitat l'accident o el seu pare viuria.


La tràgica mort de Paul Walker segueix sent tendència. I és que dilluns passat Meadow Rain Walker, de 16 anys, va presentar una demanda contra la companyia alemanya Porsche per homicidi dolós. La jove afirma en la denúncia que el fabricant de cotxes va escatimar en característiques de seguretat que podrien haver evitat l'accident o, almenys, haver salvat la vida del seu pare.



La tarda de l'accident Walker, de 40 anys, i el seu amic conduïen a prop de la localitat de València (nord de Los Angeles), a bord d'un Carrera GT, un cotxe de carreres autoritzat per a ser conduït al carrer i capaç d'assolir els 300 km/h.

Segons la seva filla, el vehicle no tenia un sistema de control d'estabilitat adequat i de mesures per evitar un incendi després de la col·lisió. Els advocats de Rain Walker, de 16 anys, recorden que des que es va produir l'accident fins que l'automòbil va esclatar i va cremar van passar 1:20 segons, temps durant el qual el cor de l'actor encara bategava. No obstant això, Walker va quedar atrapat pel cinturó de seguretat. I aquest al seu torn li va trencar les costelles i la pelvis, fet que li va impedir que pogués sortir. La demanda a més, al·lega que la víctima va respirar fum fins a la tràquea mentre el Porsche Carrera GT cremava.


Les autoritats que investiguen l'accident van concloure en el seu moment que el factor determinant en la mort de l'intèrpret i el seu amic va ser la velocitat i no precisament els problemes mecànics, com al·lega Meadow Rain Walker. En l'informe del cas s'assegura que el vehicle anava a 151 km/h en el moment del xoc, una velocitat que els advocats dels Walker asseguren que era d'entre 101 i 114 km/h.


No obstant això, Calvin Kim, portaveu de Porsche als Estats Units ha assegurat a la cadena CNN que no han vist la demanda i, per tant, "no podem comentar els detalls". I va afegir: "Com hem dit anteriorment, ens entristeix quan qualsevol persona pateix danys en un vehicle Porsche, però creiem que els informes de les autoritats en aquest cas van establir clarament que aquest tràgic accident es va produir per conducció temerària i una velocitat excessiva".


                              





Font: http://elpais.com/elpais/2015/09/29/estilo/1443522359_192408.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada